keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Erään sunnuntain näpertelyjä

Tästä on jo aikaa kun väkersin pikaliiman ja kankaiden kanssa. Sormet tuli liimattua ainakin viisi kertaa toisiinsa kiinni ja välillä meinasi itkukin tulla kun niitä irroittelin toisistaan..Paljoa ei yhden päivän aikana saa tehtyä, vaikka minikokoisia tavaroita teinkin..Senhän kaikki nukkistelijat kyllä tietävätkin ilman sanomista, vai mitä?!

Sinkkiämpärit on limsatölkeistä leikattua alumiiinia joka on maalattu sprayllä jälkeenpäin ja ne on tehty "Making miniature gardens"-kirjan ohjeella.
Salkut on tehty parittomista nahkahanskoista. Idean nappasin Eva Malmstenin kirjasta. Isommassa salkussa on myös taskut edessä, joita ei kuvassa näy. Kuva on hieman huono eikä mm nuo lukot ole vinossa vaikka siltä näyttääkin. Tai en ainakaan myönnä sitä !! ;)

Äidin yöpuku on siskoni vanhasta satiinipyjamasta tehty. Tuo outo hörselö on vain peittämässä käsivarsia siihen asti kun saan aamutakin tehtyä. Tukkakin on rouvalla ihan pystyssä päiväunien jälkeen.

Matto sai kuvionsa "Miniature iron-on transfer patterns"- kirjasta ja sen ompelemiseen se aika oikeastaan menikin. Reunat repsottaa, mutta sovitaanko että vaikka kissat on käyneet leikkimässä niillä?!


1 kommentti:

  1. Oi vitsit, just ostin kanssa tuon mini-gardens-kirjan ja voi että miten ihania ohjeita se on pullollaan! :)

    VastaaPoista