maanantai 30. marraskuuta 2009

Piparivarkaissa

Fanni-mummo on kova leipomaan. Usein moni tuttava tilaakin häneltä pikkuleipiä juhliin. Mummo yrittää saada pidettyä pienet kätöset erossa piparipurkeista piilottamalla ne komeroonsa, muttei tiedä että lapset ovat sen kätkön huomanneet ..Niinpä aina kun pojilla tekee mieli makeaa, he käyvät napsimassa herrasväen pikkuleipiä ja suklaasydämiä mummon jemmasta..Tällä kertaa on Mikaelin vuoro vahtia ettei kukaan pääse yllättämään..Tuolikin meinaa kaatua Kristianin alta kun pituus ei meinaa riittää ylimmälle hyllelle.. Nyt vauhtia, joku on tulossa!!

Juhlakengät

"Oih ja voih kuinka ihania kenkiä oli kauppa pullollaan, enhän osannut päättää mitkä noista valitsisin, joten oli pakko ottaa kaikki"


Pyykkipäivä

Kylpyhuoneen syvennyksessä on perheen pieni pyykkinurkkaus. Koko talohan on vielä listoitusta ja verhoja vailla, joten ikkunanpielet näyttävät aika epäsiisteiltä. Villa Paulinan äitiä stressaa ainainen epäjärjestys ja koko ajan kasvava pyykkivuori, joten Aspiriinit tulevat tässä talossa kyllä tarpeeseen. Muksujen kohelluksiin varautuen piti hankkia myös vähän laastaria..