keskiviikko 17. helmikuuta 2010

MYYDÄÄN!!

Myyn 2kpl 1:12 nukkekodin lastensänkyä. Eli kyseessä on maalaamaton pinnasänky jossa irroitettava toinen laita sekä helmikoristeet sängyn päädyissä. Mitat pituus 11,4cm, leveys 6,8cm, korkeus 9,6cm. Asentamaton, helppo maalata. Patja ja helmet yms ovat avaamattomana pussissa, joten ne eivät näy kuvassa! Hinta 6€ +postikulut.

Toisen sängyn mitat ovat leveys 7,2cm, pituus 11,9cm ja korkeus 10,7cm. Patja lähtee tästäkin irti, joten helppo maalata tämäkin. Hinta 8€+ postikulut.

Molemmat sängyt on tilattu Skala minimalista, eivätkä ole olleet ollenkaan käytössä. Myyn pois koska en tarvikkaan pinnasänkyä ja tilasin vahingossa toisenkin lastensängyn.. Pinnasängystä pyydän euron ja isommasta sängystä 1,5€ vähemmän kuin mitä itse maksoin. Skalan sivuilta voi halutessaan käydä katsomassa/tarkistamassa tiedot..
Erään sunnuntain näpertelyjä

Tästä on jo aikaa kun väkersin pikaliiman ja kankaiden kanssa. Sormet tuli liimattua ainakin viisi kertaa toisiinsa kiinni ja välillä meinasi itkukin tulla kun niitä irroittelin toisistaan..Paljoa ei yhden päivän aikana saa tehtyä, vaikka minikokoisia tavaroita teinkin..Senhän kaikki nukkistelijat kyllä tietävätkin ilman sanomista, vai mitä?!

Sinkkiämpärit on limsatölkeistä leikattua alumiiinia joka on maalattu sprayllä jälkeenpäin ja ne on tehty "Making miniature gardens"-kirjan ohjeella.
Salkut on tehty parittomista nahkahanskoista. Idean nappasin Eva Malmstenin kirjasta. Isommassa salkussa on myös taskut edessä, joita ei kuvassa näy. Kuva on hieman huono eikä mm nuo lukot ole vinossa vaikka siltä näyttääkin. Tai en ainakaan myönnä sitä !! ;)

Äidin yöpuku on siskoni vanhasta satiinipyjamasta tehty. Tuo outo hörselö on vain peittämässä käsivarsia siihen asti kun saan aamutakin tehtyä. Tukkakin on rouvalla ihan pystyssä päiväunien jälkeen.

Matto sai kuvionsa "Miniature iron-on transfer patterns"- kirjasta ja sen ompelemiseen se aika oikeastaan menikin. Reunat repsottaa, mutta sovitaanko että vaikka kissat on käyneet leikkimässä niillä?!


Poikien huoneen päivitystä

Prästgatanilla äiti alkoi saamaan kauheita migreenikohtauksia katosessaan päivästä toiseen tummia seiniä sekä mitä ihmeellisimmin kuvioituja tapetteja..Maalisuti on heilunut vähän siellä sun täällä, tapetteja on lähtenyt vaikka mistä ja osa seinistä on saanut rauhallisen, valkean sävyn..Poikien huoneessa oli joku kauhea laminaattijäljitelmä ja kun se revittiin pois, tuli alta alkuperäinen lankkulattia joka maalattiin harmaaksi..Remonttimiehet eivät saaneet kaikkea liisteriä seinistä pois, joten laikkuja näkyy paikoitellen. Mutta äiti ei valita kun sai hillitymmät pinnat kotiinsa..

Sitä saa mitä tilaa part two..

Nämäkin kirjat tuli edellisen postauksen kanssa samassa lähetyksessä ja näistä tykkäsin kovasti! Varsinkin Eva Malmstenin "Dockskåp& miniatyrer" on pullollaan ihania kuvia ja ideoita..Ja Freida Grayn kirjahan on nimensä mukaisesti sitten ulkohommiin keskittynyt teos.. Suosittelen lämpimästi!


Sitä saa mitä tilaa..Heikkona hetkenä ja syvään epätoivoon vaipuneena (nukkistelun suhteen siis) tilasin Adlibriksestä pinon nukkisteluun liittyviä kirjoja..Opuksista ei ollut tietenkään kuvia ja kirjat tilasin lähinnä nimen perusteella.. Uskonette varmaan että pettymys oli aikamoinen kun huomasin alkuperäispainosten olevan vuosilta 1976-1981 !!No olihan yksi kirja hieman uudempi ja se on julkaistu vasta 2004.. En ruvennut palautusrumbaan, koska eiköhän noista ohjeista saa tähän päivään sopivia juttuja tehtyä jahka vaan käyttää hieman enemmän aikaa ja mielikuvitusta..