tiistai 2. kesäkuuta 2009

Vähän taas eteenpäin..

Sain tänään ensimmäiset tilaamani tavarat Minimaailmasta. Tapettiakin tuli, mutta enhän minä ollut osannut tilata sitä tarpeeksi..Nyt sitten täytyy vaan odottaa, että lisää tulee..Sänky ja pöytä saivat jo uuden maalin, vielä pitäisi uudistaa tuo patja/peitto-osuus..

Pientä näpertelyä

Tekaisin kokeeksi muutaman jutun Cernit-massasta Fimoa kun ei paikallisista liikkeistä löydä..Nämä olivat aluksi hienompia, mutta pienet uteliaat sormet pääsivät käsittelemään niitä ennen paistoa, enkä oikein saanut muokattua niitä enää entiseen kuosiinsa.. Kuva on huono, koska parempi kameramme on lainassa..Klikkaamalla sitä saa ehkä vähän paremmin näkyviin, että mitä on tullut tehtyä..

sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Tästä se lähtee..

Olen aina ihastellut noita 1:12 nukkekoteja, mutta en ole sen kummemmin niiden perään haikaillut. paitsi nyt. Tildafoorumin naiset saivat pääni aivan pyörälle ja niinpä pyysin äidiltäni 30-vuotislahjaksi omaa nukkista. Merkkipäivä on vasta kahden viikon päästä, mutta postipate toi sen vähän aiemmin..Nyt olen sitten koko eilispäivän kasannut ja purkanut, maalannut ja liimannut osia paikoilleen ja pois..Ohjeet olivat nimittäin ainakin näin ensikertalaiselle todella vaikealukuiset..Mutta sainpas rakennettua talon ilman mieheni apua :). Tosin muutaman (kymmenen) ärräpään voimin..Nyt vaan täytyy odotella seuraavaa Minimaailman lähetystä, joka tuo tullessaan vähän tapettia ja jotain muutakin kivaa tähän taloon. Jotain pientä olen itsekin näperrellyt, mutta en tiedä viitsiikö niitä tuoda tänne näytille..Blogin nimeä oli tosi vaikea keksiä, varsinkaan kun en vielä tiedä talon tulevista asukeistakaan. Nappasin siis tyttäremme toisen nimen ja se kelvannee siihen asti, että keksin uuden..