perjantai 14. elokuuta 2009

Miniatyrklubben

Liityin sitten tällaiseen kerhoon..joka kuukausi tulee pikkuinen paketti ja ensimmäinen lähetys oli tämän näköinen..Kuvasta unohtui sikarilaatikko..Ensi kuun paketin mukana tuleekin sitten mm ihania korkkareita..

5 kommenttia:

 1. Mikä ihme tollainen kerho on!!!!Upeita tavaroita :D

  Dagmar kiittää tiedosta ja oottelee malttamattomana puutavarakuljetusta perille kotiin asti, kun matka on liian pitkä vanhalle rouvalle lähteä kantaen kuormaa kuljettamaan Metsäkorpeen saakka :D Rahaa hän on varannut maksaakseen tilaamansa tavarat ne saatuaan, joten tervetuloa vaan sunnuntaina tilaus toimittamaan :D
  anja, Dagmarin puolesta.
  http://kuuralehto.vuodatus.net

  VastaaPoista
 2. ihania...mäki haluuuuun tuommoseen kerhoon ;) se on varmaan joku hieno ruotsalainen juttu:)
  Villa Lumouksen väki kiittää myös,sekä Kesäpäivän mummeli.Lupaan siivota kellarissa,niin että nukketaloja pääsee katsomaan.Toivottavasti tulette kyläilemään paremmalla ajalla uudestaan :)

  VastaaPoista
 3. mainos tuosta kerhosta tuli cocon paketin mukana ja pakkohan siihen oli liittyä..joka kuukausi tulee 69-89kr maksava paketti jossa tavaraa on kuitenkin vähintään 100kr edestä +aina joku ylläri..sitten niillä on jotain kerhotarjouksia..

  kiitos teille vaan molemmille :)
  meidän pojat on muuttamassa toinen anjan luo ja toinen merjalle :) vissiin kotona ei ole yhtään niin kivaa/hienoa kuin teillä..

  VastaaPoista
 4. voi teidän poikia :)) Charlotta kysy,että "mitä ne pojat pelkäs?"kun vissiin ujostelivat meidän "kauhukaksosia" ;)) ei muuta kun kylään vaan ja tuttavuutta tekemään.Kyllä meille aina yksi pikkupoika mahtuu :D

  VastaaPoista
 5. Nyt iski kysymys: kerro enemmän kerhosta johon liityit. Nimeä,nettiosoitetta, voiko suomalaiset myös liittyä.
  Kiitos jo etukäteen!
  meiliin iidasanttu@luukku.com

  VastaaPoista